Agenda lunar 2018 en cooperación con Ecovilla Sequoia

· 7 de septiembre en la Sequoia · 6 de octubre en Madre Selva ·

· 10 de noviembre en Aiguafreda de Dalt · 2 de diciembre en la Sequoia ·

 

La Escola al Parc es una comunidad de crecimiento rítmica dirigida a familias y personas que quieran expresarse y compartir tomando consciencia de la dimensión comunitaria, tanto en si mismas como en la educación para las nuevas generaciones.

Son encuentros lúdicos, creativos, circulares y de intercambio, que se celebran al aire libre en cada estación de acuerdo a los ciclos solares. 

Integramos los ritmos naturales en las celebraciones, como guía para el crecimiento y la fertilidad, porque nos sentimos cercanas/os a la Madre Tierra, y especialmente para que los niños aprehendan este inmenso valor, desde la sencillez y el ejemplo de sus padres y su tribu.

Atraemos a personas que deseen una forma de vida en equilibrio consigo mismas y la tribu, y con la Tierra y con el universo! de esta forma practicamos una comunicación desde el corazón, que facilita un estado de amor mutuo y enriquece los procesos comunitarios.


Estos encuentros llamados escuela-mercados son una forma de conectar con el tiempo natural, de encontrarnos como tribu, de enraizarnos, desarrollar nuestros dones y de ser comunitarios!


sol prueba colorluna prueba color

 

La escuela consiste en descubrir los dones de los participantes. Cada encuentro es un paso evolutivo en la forma de comunicar y de expresar, encontrar sincronicidades y tejer comunidad.

Quienes se sientan atraídos comparten su arte y creatividad de forma lúdica como puede ser a través de un juego, un poema, un canto, una danza, un pastel, etc.

En estos encuentros trabajamos la reciprocidad, siendo una excelente oportunidad para ofrecer nuestros productos y servicios.

 

Para participar en los encuentros debes hacerte socia de Matriu Nova Terra, contacta con nosotras a través del correo escolalparc@gmail.com o al teléfono 652 276 511 (Isabel)

Desde la Matriu Nova Terra apoyamos estos procesos, para más información contacta con nosotros!

JALLALLA!

 

 

15·12·13     III Trobada al jardí encantat de l'escola al parc                 

Por Aleix Art

Mostra i missa jove el dissabte i exploració intercultural el diumenge: fa uns dies, una amiga em va presentar una altra amiga, la Isabel, que una mica és com una daina que es mou per enllaçar projectes i inquietuds que destaquen el valor de la terra i dels elements. Dit d’una altra manera: la Isabel és colombiana, i s’ha interessat per conèixer i explicar bé la seva cultura pre-colombina. Això l’ha portada a connectar amb esperits i elements cosmogònics i terràquis d’origen ancestral. El que vol fer i ha provat de fer avui, és una jornada d’intercanvi d’habilitats i projectes personals. Ens hem reunit a un parc proper a l’Oller, a Sant Martí de Centelles, per fer el què ella anomena una espècia d’escola, on s’han ensenyat tècniques naturals, propostes i s’han fet activitats que estimulen la vida cooperativa. He anat com “conillet d’índies” a la trobada, però també m’he implicat, participant en els tallers i proposant una sessió de dibuix per explicar, amb el grafisme, una idea del què tots havíem escoltat durant la jornada. 

 

Reunits en aquest parc, en un dia de sol i poc fred, hem escoltat el projecte d’eco-granja d’un ex-arquitecta-restaurador, hem fet pasta-dents natural, hem descobert els nostres signes del calendari maya i hem resumit la jornada amb dibuixos. Evidentment s’ha tractat d’una activitat nova i diferent, però que puc explicar gràcies a la meva curiositat d’explorar nous i desconeguts mons –mentre no siguin perillosos. L’escola d’avui m’ha semblat enriquidora. Les persones que he conegut es mouen bastant per la via del voluntariat i estan definint la manera com poden desenvolupar la seva idea, al marge del sistema econòmic i al mateix temps, arribar a final de mes. He conegut altres persones d’històries més misterioses, però prefereix-ho explicar-vos qui són o que fan, amb major propietat i enteniment del seu context, en un altre moment. 


Cerrar menĂº